Snyggmelontvå talar

Det är sommarlov och snyggmelontvå har nu genomgått några dagar på en ö vilket var extremt fantastiskt. Nu ska hon vara hemma några dagar för att sedan åka söderut i landet för att lyssna på musik med andra glada människor som tycke rom kärlek och fred. Alla melonälskare i världen stäng av datorn och gör något kul av ditt sommarlov!

Utelåst

Dagens fundering: Vad händer när man blir utelåst?

Finns det ett mönster. Gör alla samma sak. Den tiden när man har ingen ork att ta sig till någon annan och man tar sig inte in i huset. Den tiden man vet att det kommer dröja innan någon annan kommer med en nyckel för att öppna dörren. Vad gör folk? Gör man alltid samma grej? Har man ett visst antal som man alltid gör och kommer efter varandra? Fundera....


Mitt resultat idag...

Förutom att riva sönder mina strumpbyxor han jag även smsa och ringa lite, men det hinner man ju jämnt ändå.

Läsarfråga

Frågan: Jag ser er (snyggmelonett och snyggmelontvå) väldigt ofta och ni ser alltid så snygga ut! Men min fråga är hur lyckas ni vara på så många ställen? Liksom hur tar ni er fram till ställen?

Svar: Låt bilderna tala för sig själva...



Liplicious






Det mest modemeloniga man kan ha på läpparna just nu är Liplicious Tasty lip color watermelon sorbet! Det är rosa, det är melonsmak, det är glittrigt, det är melonmode!

Sabotage


Denna film har funnits på min dator utan att jag vetat om det, och jag misstänker att det är den onda sidan av världen som försöker få mig att övergå till ostbågarnas sida! Dom försöker få mig att avgå min melontro och istället tro på ostbågar.  Skrämmande och förskräckligt jag vet! men nu är materialet raderat från datorn, men tyvärr aldrig från mitt minne...

Melonpuss

Om man tar ett tivoli, ganska mycket pengar och tillsist några glada galna kompisar slutar kvällen som igår. Lyckat. Awsome. Melonigt! Virvelvinden är favoriten såklart men vi måste också hålla med om att karuseller som lilla tåget är roliga dom med. Melonpussar och melonhår.

Melonplågeri



I tecknade serier är de brutala. De slår sina meloner. De slår dem! MED PINNAR! Se bara på melonen här ovanför. Den ser skräckslagen ut. Jag tycker så synd om den. Jag vill bara springa dit och rädda den från sitt öde. Den vet att tiden är kommer. Livet spelas säkert upp i revy på näthinnan för den. Onda människor. ONDA! Så står de där med sina leenden och hejar på medans en person (troligtvis motvilligt under grupptryck med tanke på ögonbindeln) måste plåga denna stackars stackars melon. Det känns lite som kommunismen eller som en solig dag på skolgården. Eller som i filmen Blood Diamond.

Tur att verkligheten aldrig är som i serier och film.

(Om ni vill kan ni få gissa vem som skrev inlägget. Otippat.)

melongäst

Hej alla melonisar! Jag är ett stort fan av den här bloggen, och nu har dagen äntligen kommit. Jag har fått äran att gästblogga. Själv är jag också en snygg melon (självklart!) , som gillar andra snygga meloner. Idag ska jag på melontivoli, det ska bli trevligt! Det jobbar läskiga persikor där, men dom är bra också för att man kan få åka gratis. Gratis är alltid bra.

Sen tycker jag även att den här bloggen borde skaffa sig en melonklocka i menyn! Såg en sådan på en blogg nyss och den var snyggsnyggsnygg! Nästan lika snygg som jag.




Melonpussar / Snyggmelon 326

Kan man vara förkyld i halva ansiktet?

Dagens fundering: Kan man vara förkyld i halva ansiktet?

Denna fundering skulle betyda att man snorar ur en näsa, är svullen på en sida och känner sig trög på en sida av kroppen. Det skulle vara ganska omöjligt, men ändå sitter en grön person framför oss och gör exakt detta. Har hon en förkylning eller har hon blivit en mänsklig försökskanin? Vem vet hon kanske var på sjukhuset här om dan bara för att titta in det nya snygga golvet, och då kom en läkare i hemlighet och sprutade in en konstig vätska i henne med en spruta. Detta ska jag fundera på idag, och jag rekomenderar er att göra detsamma.

Gästfundering of da day

Dagens gästfundering:
Varför är inte meloner fyrkantiga? Lixom det skulle ju vara perfekt. man skulle kunna förvara dom jättebra, stapla dom lixom. Man skulle rent av kunna bygga ett melonhus! Hur bra är inte det på en skala?? shiit. bästa raggningsrepliken ba: heeey vill du följa med mig hem och ha kul med mina meloner. asbra! garanterad success. Så jag vädjar till alla därute att uppfinna fyrkantiga meloner för alla singlars skull.

Melonig kram från gästbloggaren Ansypansy.


Snyggmelonett tillägger att Ansypansy uppenbarligen inte har läst det HÄR inlägget.

GRHH

THE WALK-IN CLOSET NO... THE WALKING MELON

För länge sedan...

Då jag över en helg tappade mig själv, och trodde att jag var ett blåbär.

Melongurka


Låt mig stolt presentera melongurka!
Det är precis vad det låter som. En gurka som smakar melon.
Mums på mackan!

Var melonsmart

Spotify är ett program vi meloner tycker mycket om har har andvänt mycket nu, och då märker vi även när reklam ökar. Alltså Halebop har ett x antal låtar som spelas varje kvart jag lovar! Så sjukt äckligt drygt så att vi meloner nästan spyr upp äckliga bananer. Iallafall lyd rubriken med att vara melonsmart och använd spotify ifall ni nu missat denna sak.

Snyggmelonett tillägger att Spotify dessutom är härligt melongrönt.

HAHAAH


Våran snyggamelonvän finns numera på google. Han är kändis precis som oss,
om ni fortsätter jobba på er melonhet kanske ni också lyckas! Ni som inte tror mig
googla minervaskolan och titta på sida nummer två.

Natt

"man har så kull med toffife"

God natt.

RSS 2.0