Mandarinkrig

Angående krigssituationen...

Just nu pågår en reträt från mandarinernas sida. Det blev många förluster och kluvna halvor. Själv har jag inte fått en enda kaffepaus (eller melonpaus heller för den delen) under hela kriget. Jag kan stolt säga att jag lett min melontrupp till seger. Vi har tvingat tillbaka de äckliga mandarinerna till mandarinien. Där kan de sitta och sura tycker jag.



Bild tagen av pressfotograf dagen innan melonseger.

Jag oroar mig för att mandarinerna nu är ovanligt sura, och även om de insett att de inte rår på oss meloner längre. De kan hoppa på oskyldiga, försvarlösa människor, så var på er vakt. Håll köken mandarinfria.
/Snyggmelon1 från ett skärrat krigsfält i Melonia.

Valmeloner

storameloner.se <I dare you
(Jag kan tipsa er om att jag inte klickat på länken själv. Bara gogglat fram att den finns.)
(2. Nu blev det ingen länk av det hela än... tekniken retas med mig. Jag tror det blir bäst så ändå.)


Om ni inte är intresserade av det kan ni istället titta på den här. Jag är inte säker på om den heter Melon-val på svenska, men det är en Melon-headed whale enligt det engelska språket.


Melonhövdad Val

Valhuvudsmelon                                                       


Snyggmelon1 is back in buissiness

tror hon i alla fall! Ni kan hoppas i alla fall. Jag tänkte fira denna comeback med en fantastisk bild. Hon kommer att följa varje steg ni tar. Om ni fortsätter läsa vill säga. Lycka till allihopa! Inklusive mig! ;)




Btw, så vill jag, å både min och snyggmelon2's vägnad, tacka er som inte gett upp hoppet! Tack. Vi hoppas att era liv blir saftiga och melonfyllda för alltid.

RSS 2.0