Melondagsmässoafton

Dagens fundering:

Nu stundas det gör helg. Valborgsmässoafton. Det fick mig att fundera.. Varför har inte meloner en egen dag? Jag menar finns det någon som inte tycker om meloner? Jag tror inte det. Jag menar stora, härliga meloner är allas saftiga dröm. Jag skulle vilja upprätta Melondagen. På Melondagen ska man duka upp ett långbord med endast gröna, röda och rosa ätbara saker. Helst meloner. Man ska också bada i Melonsaft. Fontänen ovanför Sergels torg ska bli en stor melonpool. Stockholms melonbad. Eftersom jag inom några veckor ska bege mig till vår huvudstad tänker jag uprätta Melondagen den 19:e Maj. Så hör upp alla Fjollträskbor! Jag hoppas ni skyndar er med förberedelserna nu och hinner välkomna Melondagen tills dess. Detta kommer bli den bästa traditionen i svensk historia någonsin.


Min gåva till dig

Snyggmelontvå är nu på väg till solen. Jag tänkte skänka henne en gåva inför resan. Jag hittade just denna ute på internet. Den kommer från Ryssland den här väskan. Vi tycker om ryssar. Ja somrigt och saftigt och hett. Perfekt inför varmare breddgrader. Varsågod min vän. Här får du. Bilder åtminstonde. Tyvärr stod det bara "a Russian company" så jag kan inte köpa den åt dig eftersom jag inte vet riktigt var den säljs. Annars hade jag gjort det. Jag lovar.


Panikresa

Jag är på väg att skrumpna och eftersom jag inte vill offra mina meloner blir det en panikresa till Italien, snyggmelonett kommer hålla upppe uppdateringen, puss!

Dikt

Hej alla söta melonisar! Idag skrev jag några dikter dom gick så här:

Grön är färgen på mitt hus,
Grön är färgen man vill ha av M-U-S.
Rosa är färgen i mig,
Rosa är färgen jag vill ge dig.
Sött, surt och underbart,
lägg till lite kärnor så är det klart.


M står för mumma
E står för enzymer
L står för laktosfritt
O står för ost
N står för natten då min mage exploderar av meloner.

Mina meloner är runda,
mina meloner är stora,
mina meloner är fantastiska,
mina meloner är något du vill ha.


Dagens tips

För er som har en vän som alltid ska kolla på eran mobil även om ni inte vill gör så här. Göm mobilen bland era fantastiska meloner! Personen kommer glömma mobilen och endast tänka på era meloner.

Siddharta Gautama

Dagens fundering:

Jag tror att man låtsas att Buddha var tjock fast han svälte sig i skogen för att det ska se ut som att han har ätit mycket meloner. Runda, stora meloner. Dessutom får han egna snygga meloner. Det är det de eftersträvar. En förebild som förespråkar hela melonsamhället. Jag ska alltså bli Buddhist.



Det här är en "Buddhas hand-melon". Det är sant. Den heter så.
Buddha och meloner som sagt.

Morsningkorsning

Idag jag antingen springa ett konditionstest eller spela brännboll i en mycket brant backe, och det är inte så melonkul nej! För att se till att jag kan ha så mycket fart som möjligt hade jag tänkt att använda mig av min melon mössa som ni ser på bilden nedan! Jag ska också platta till mina melonformer på kroppen och försöka göra ett par supersnabbaskor. Jag har 40 minuter på mig tror ni jag hinner?

Spektrum

Ibland brukar man kunna påstå att så länge man har ett par härliga meloner så behöver man inte plugga. Tyvärr har inte meloner någon effekt på Naturkunskapslärare. Eller snarare så håller de sig gärna undan. Det är hårt att behöva ta konsekvenserna. När man pluggar har man tyvärr inte tid att berätta så mycket om sin dag och sina melontankar. Lyckligtvis är biologiboken grön. Det är en lättnad. Annars hade det väl ändå varit outhärdligt.

Meloniga hälsningar Snyggmelonåttifem.

(Om ni vill kan ni prova att söka på "Grön bok" på google. Där har vi ett par åtråvärda meloner, och lite mer. Tajming är min bästa vän. Inte för att jag brukar googla sånt jag skriver om. För det är ju bara töntigt.)

Melonnytt

Melontvå har nu äntligen fått sin portabla mobilladdare så nu kan hon alltid ha en fulladdad mobil! Detta tycks om väldigt mycket eftersom hon har många okändamelonvänner som hon måste skicka sms om hur fantastiska hennes meloner är. Melontvå vann den här mobilladdaren när hon visade sina fantastiska kunskaper om hur man vet hur mycket ett föremål väger. Mobilladdaren kan även ladda iPods också så den är en riktigt super laddare! Ni hittar laddaren HÄR!

M-U-S

Vädret idag har gjort att mina meloniga former har försvagast och jag börjar nu få väldigt underliga former eftersom först fick melonet en chock av det underbara vädret i helgen och började lysa, men nu börjar det nästan skrumpna. Någon som har MUS? Alltså Melon-Utan-Sol? Det är nästan så att jag måste ta en panik resa till typ Italien för att förhindra att melonet förstörs!!

Bloglovin tycker om oss...

... så mycket att dom vill att vi ska göra reklam för dom! Klicka här Följ min blogg med bloglovin och använd bloglovin, ett tips är att följa våran melonblogg också ;) Ni kan också klicka på melonen i menyn som det står bloglovin på så hittar ni dit. Melonis på er!

Tropiken


Idag var jag och okändmelonsomgillarhörn(se bild ovan) på ett café som kallas
 tropiken. Det var väldigt svårt att få min melonvän att inte sitta i ett hörn så tillslut
 fick vi kompromissa med ett runt bord i ett hörn. Vi var jätte meloniga och åt
melonkaka med chailatte som hade melonpulver så det smakade melon, och som
avslutning åt vi melongodisar. Vi hade en jätte trevlig dag och jag önskar er söta
 bloggläsare en lika söt/sur/rund dag som jag har haft kysss på er!

En liten lista jag hittade någonstans

DAGENS
Låt: Melon - Little Marbles
Namn: Melonie
Form: Rund
Köp: Meloner på svarta marknaden
Godis: Sura meloner (de där rosa ni vet)
Attityd: Sur men söt (som de där rosa ni vet)
Recept: Melonpaj

Melonsort: Galiamelon

Dagens meloniga outfit

Idag är det söndag. Då behöver man inte vara så noga med hur man ser ut. Självklart måste man hålla en rimligt melonig nivå även om söndagar. Jag tycker mycket om ö:et i "söndag". Se så runt och fint. Det har också två prickar över sig. Som två härliga meloner.

Idag funderade jag länge över vad jag skulle ha för melonig klädsel. Jag funderade så länge att jag glömde bort att sluta fundera. Här går jag nu med rumpan bar, men som sagt är det inte så noga med hur man ser ut på söndagar.

Rumpskinkor kan liknas vid meloner. De är väldigt lika. Runda och fina. Jag tror att jag ska måla min rumpa grön. Vad tycker ni?


Melonglasögon

Var hittar man melonglasögon? Jag har letat över hela min gräsmatta men jag hittar inga! :( Alltså melonglasögon is tha thang, i värsta fall kan man använda shutter shades med på klistrade meloner, helst gröna shutter shades. Feel free till att skicka hem ett paket med glasögon till mig!


Mina icke melon glasögon! :( Enda likheten är den snarlika runda formen, men dom är lite
för kantiga. Jag tror att det var emosar som kom och hämnades på mig och försökte skapa hörn... Tack glasögon för att ni kämpade emot så mycket som möjligt!

Partyord

Veckans partyord är..... BARABAPAPAPAPA (ni vet sf-stil på det hela):

Singoalla!


Motivering: Bokstäverna i ordet har väldigt fina böjar, nästan lika fina som meloner! Förövrigt finns ordet med i en av allas våran hjärtegosse Håkan Hellström's låtar. Vi pratar såklart om känn ingen sorg för mig göteborg. Om ni provar att säga singoalla märker ni att slutet av ordet formar munnen väldigt spejsat. Prova


update:



En demonstration på hur spejsat det är att uttala singoalla

Bloggtips

En blogg jag tycker att alla borde läsa är den HÄR!

Melondrag

Två meloner gick över en väg. Den ena blev överkörd. Då sprang den andra iväg.

Outfit #1

Idag när jag skulle välja bland alla mina underbara kläder som alltid framhäver mitt meloniga jag så insåg jag att någon hade varit och tagit ALLA mina kläder förutom dessa sockar från myrorna. Alltså jag är fortfarande i chock! Jag som ska gå på stan idag... Det kommer blåsa lite och folk som brukar stanna bara för att få kolla på mina meloner kommer att vela kolla på mer idag. Högsta misstänkta tjuv är okändfulmelon! Jag måste dock säga att det är hyffsat bekvämt utan mina meloniga kläder men nu framhävs inte mina meloner på samma sätt...


Sockar - Myrorna - 10 svenska riksdaler



Varför det finns hörn till emos när jorden är rund.

Varför ska alla emos envisas med att skapa en massa hörn att sitta i när jorden är rund? Runda former är fina former titta bara på meloner! Kantiga former kan vara komplicerat och väldigt svåra att svänga i! Så alla emos i världen kliv ut på jorden och njuta av alla runda former!

Välkommen till snyggameloner!

Vi är två målmedvetna tjejer som diggar snygga meloner. Runda meloner, missbildade meloner, meloner med färg ja alla meloner! Snyggmelonett har det alltid hett och snyggmelontvå kan du knappast få! Läs läs och njut suckers...

RSS 2.0